AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü un görmek

Kahve falında küflü un görmek

Kahve falında küflü un görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, evine haciz geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, umduğunu bulamayacağına, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında küflü un gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küflü un görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında küflenmiş et görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küf yemek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulur.

Kahve falında küf görmek daha büyük adımlar atılacağına, umutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş yumurta görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek vermek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş yatak görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir