AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş zeytin görmek

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yolunda gideceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş zeytin gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında küflü zeytin görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalettir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine inanılır.

Kahve falında küflü altın görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü mantar görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir