AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü peynir yediğini görmek

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek aylık gelirinin artacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü peynir yediğini gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında küflü peynir yemek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş peynir görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küflenmis peynir yemek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek kar sağlayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir