AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü salça görmek

Kahve falında küflü salça görmek

Kahve falında küflü salça görmek tatsız haberlerin alınacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, güzel bir evliliğe, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gelirinin çoğalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Kahve falında küflü salça gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında küflenmiş salça görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında küflü salça görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber salçası yapmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı salçalık biber görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında salçalı ekmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında salçalı köfte görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates salçası yemek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir