AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş kaşar görmek

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, koyu sohbetler edeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş kaşar gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında küflü kaşar peynir görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek üzüntülerin son bulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü kaşar görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş kaşar peyniri görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işarettir.

Kahve falında kaşar peyniri görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Kahve falında erimiş kaşar görmek evlatlarının hayrını göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşar rendelemek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir