AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş portakal görmek

Kahve falında küflenmiş portakal görmek

Kahve falında küflenmiş portakal görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş portakal gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde farklı şeyler size esin kaynağı olabilir.

Kahve falında küflü portakal görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş portakal görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü kaşar peyniri görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında küflü pasta görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek insanları kıracağına ve üzeceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında küf mantarı görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş tereyağ görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir