AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü tereyağı görmek

Kahve falında küflü tereyağı görmek

Kahve falında küflü tereyağı görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Kahve falında küflü tereyağı gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında küflü tereyağı görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tereyağı almak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağı toplamak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında tereyağı vermek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tereyağı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında tereyağı görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir