AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı bal görmek

Kahve falında tereyağı bal görmek

Kahve falında tereyağı bal görmek yanlış seçimler yapacağına, terfi alacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında bal tereyağı yemek maddi anlamda zarar edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet eder.

Kahve falında tereyağı ve bal yemek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı bal yemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı satın almak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında küflü tereyağı görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir