AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir ve tereyağı görmek

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek yaptığı hataları düzelteceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, bir anda atılıma geçeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir ve tereyağı gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında tereyağı peynir görmek hainlik yapacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tereyağı yoğurmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı bal görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tereyağı pişirmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı satın almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir