AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tereyağı görmek

Kahve falında beyaz tereyağı görmek

Kahve falında beyaz tereyağı görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tereyağı gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz tereyağı görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında tereyağı yediğini görmek umutlarını yitireceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tereyağı yapmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tereyağı eritmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı satın almak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı yoğurmak insanların takdirini kazanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir