AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı toplamak

Kahve falında tereyağı toplamak

Kahve falında tereyağı toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı toplamak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında tereyağı toplamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında bal tereyağı yemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tereyağı yoğurmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı satın almak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tereyağı görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir