AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı görmek

Kahve falında tereyağı görmek

Kahve falında tereyağı görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağı gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında tereyağı eritmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında tereyağı satın almak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Kahve falında tereyağı yemek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, parasal krizler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek bütçesinin küçüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze tereyağı görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bunun da geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı kızartmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir