AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı vermek

Kahve falında tereyağı vermek

Kahve falında tereyağı vermek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı vermek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında tereyağı görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı aldığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında tereyağı peynir görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı yapmak önünü göremez olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında bal tereyağı yemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir