AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı almak

Kahve falında tereyağı almak

Kahve falında tereyağı almak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tereyağı almak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında tereyağı aldığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında tereyağı toplamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tereyağı kızartmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tereyağı almak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı yapmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze tereyağı görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Kahve falında bal tereyağı yemek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağı vermek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir