AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, torunlarına dahi yeteceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işarettir.

Kahve falında küf ekmek görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek küfü görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmekte küf görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü ekmek atmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir