AnaSayfa / Genel / Kahve falında küf ekmek görmek

Kahve falında küf ekmek görmek

Kahve falında küf ekmek görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, umutsuz olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küf ekmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek vermek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek rahat bir hayata adım atılacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmekte küf görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında küf ekmek görmek hasta olanın da iyileşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir