AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü ekmek atmak

Kahve falında küflü ekmek atmak

Kahve falında küflü ekmek atmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında küflü ekmek atmak gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Kahve falında küflü ekmek atmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında ekmek küfü görmek hayallerin yarıda kalacağına, dileklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü ekmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Kahve falında küf ekmek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmekte küf görmek büyük bir adım atılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir