AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek küfü görmek

Kahve falında ekmek küfü görmek

Kahve falında ekmek küfü görmek kötü işlere girmeyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yalan söyleyeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek küfü gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işarettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek küfü görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında küflü ekmek görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ekmekte küf görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü ekmek vermek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek atmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir