AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmekte küf görmek

Kahve falında ekmekte küf görmek

Kahve falında ekmekte küf görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok günah işleyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmekte küf gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında küf ekmek görmek yanlış işler yapacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü ekmek vermek umutsuz olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işarettir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazancının azalacağına delalettir.

Kahve falında ekmek küfü görmek afiyete ereceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir