AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, adını kirleteceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, işlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında küflü ekmek atmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ekmek küfü görmek hem eğleneceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü ekmek vermek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeği küflü görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir