AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş ekmek yemek

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yemek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında küflü ekmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek küfü görmek iş ve mekan değiştireceğine, pişmanlığa yorulur.

Kahve falında ekmeği küflü görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek ortaklıkların bozulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmekte küf görmek kendisine olan güveninin artacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir