AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah üzerinde yürümek

Kahve falında timsah üzerinde yürümek

Kahve falında timsah üzerinde yürümek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında timsah üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında timsah üzerinde yürümek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çamurda timsah görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahtan kurtulmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında timsahı suda görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü timsah görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde timsah görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah ve köpek görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Kahve falında timsahla dövüşmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir