AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük timsah görmek

Kahve falında küçük timsah görmek

Kahve falında küçük timsah görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük timsah gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Kahve falında küçük timsah görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük timsahlar görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz timsah görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz timsah görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında timsahlarla yüzmek iyi geçim halinde kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında timsah kesmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik timsah görmek erken evlilik yapacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah ve köpek görmek emeklerinin yarıda kalacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir