AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında papağan kuşu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalet eder.

Kahve falında ölen muhabbet kuşunu görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu serbest bırakmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir