AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kilim görmek

Kahve falında beyaz kilim görmek

Kahve falında beyaz kilim görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, parasının ve canın güvende olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kilim gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında beyaz kilim görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, rahat erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilim yıkamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilim taşımak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulur.

Kahve falında halı kilim almak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret eder.

Kahve falında küçük kilim görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kilim görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulur.

Kahve falında kilim silkelemek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir