AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim çalmak

Kahve falında kilim çalmak

Kahve falında kilim çalmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yokluk içine gireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilim çalmak gördüyseniz:

  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında kilim çalmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı kilim görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kilim dokumak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kilim görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında halı kilim sermek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski halı kilim görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yün kilim görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim satın almak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir