AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ışıklar görmek

Kahve falında küçük ışıklar görmek

Kahve falında küçük ışıklar görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ışıklar gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında küçük ışık görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük ışıklar görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı havuz görmek durulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklı cami görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak hasret çekileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıklı cadde görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında far ışığı görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir