AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı cami görmek

Kahve falında ışıklı cami görmek

Kahve falında ışıklı cami görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yaralarına da merhem olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı cami gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında ışıkları yanan cami görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ruh sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıklı cami görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında caminin ışıklarını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami ışığı görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında far ışığı görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabede ışık görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ışık görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir