AnaSayfa / Genel / Kahve falında far ışığı görmek

Kahve falında far ışığı görmek

Kahve falında far ışığı görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, her zaman neşeli olacağına, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Kahve falında far ışığı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında far ışığı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında araba farı görmek nefsine uyacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah far sürmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi göz farı sürmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında göze beyaz far sürmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil far sürmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Kahve falında sarı far sürmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir