AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ışık görmek

Kahve falında küçük ışık görmek

Kahve falında küçük ışık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ışık gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küçük ışıklar görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük ışık görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilahi ışık görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş ışığı görmek güveninin artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında camide ışık görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık yakmaya çalışmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında ışıkları kapamak büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir