AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ışık yakmak

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak arzularınızın gerçekleşeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına inanılır.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek maddi açıdan rahat edileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir