AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı havuz görmek

Kahve falında ışıklı havuz görmek

Kahve falında ışıklı havuz görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ışıklı havuz gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında ışıklı havuz görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında azraili ışık şeklinde görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ışık görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ışığı söndürmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evde ışık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir