AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı cadde görmek

Kahve falında ışıklı cadde görmek

Kahve falında ışıklı cadde görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ışıklı cadde gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Kahve falında ışıklı cadde görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cadde geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Kahve falında caddede namaz kılmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık cadde görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında caddede oturmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık caddede yürümek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz cadde görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caddeden geçmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir