AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük horoz görmek

Kahve falında küçük horoz görmek

Kahve falında küçük horoz görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında küçük horoz gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Kahve falında küçük horoz görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın tadına varacağına yorulur.

Kahve falında horozla konuşmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş horoz görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoza binmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında kocaman horoz görmek elinin bolluğa kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir