AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoza binmek

Kahve falında horoza binmek

Kahve falında horoza binmek konfor içinde olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında horoza binmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında horoza binmek dedikodu edeceğine, bir yere taşınmaya rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında horozla tavuk görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dövüş horozu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel horoz görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında horoz görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir