AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman horoz görmek

Kahve falında kocaman horoz görmek

Kahve falında kocaman horoz görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, keyfinin kaçacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman horoz gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kocaman horoz görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulur.

Kahve falında kocaman arı görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında kocaman bit görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman timsah görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman bir gemi görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman yaş pasta görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek işini en iyi şekilde yapacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir