AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozla konuşmak

Kahve falında horozla konuşmak

Kahve falında horozla konuşmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozla konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında horozla konuşmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz kesmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında horozun kafasını koparmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çilli horoz görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara horoz görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir