AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek

Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek

Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, üzücü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ibiği çiçeği gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında horoz ibiği görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ibikli horoz görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı horoz görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah horoz kesmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü horoz görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir