AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Kahve falında horozun üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında üstüne fare atlamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne atlamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne kedi atladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında üstüne köpek atlamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne atlamak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet eder.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir