AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fare kovalamak

Kahve falında küçük fare kovalamak

Kahve falında küçük fare kovalamak neşenin yerine geleceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük fare kovalamak gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında küçük fare kovalamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare görüp kovalamak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında siyah fare kovalamak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sağlığının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evde fare kovalamak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında evden fare kovalamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir