AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde fare kovalamak

Kahve falında evin içinde fare kovalamak

Kahve falında evin içinde fare kovalamak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde fareler görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde fare görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fare kovaladığını görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir