AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden fare kovalamak

Kahve falında evden fare kovalamak

Kahve falında evden fare kovalamak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında evden fare kovalamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında evde fare kovalamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına inanılır.

Kahve falında evden fare kovalamak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah fare kovalamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Kahve falında fare görüp kovalamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında fare kovalamak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küçük fare kovalamak pişmanlığa, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir