AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare görüp kovalamak

Kahve falında fare görüp kovalamak

Kahve falında fare görüp kovalamak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Kahve falında fare görüp kovalamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında fare görüp kovalamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında fare görüp öldürmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında fare görüp korkmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kovaladığını görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kazançlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah fare kovalamak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz fare kovalamak ters giden durumların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir