AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fare kovalamak

Kahve falında evde fare kovalamak

Kahve falında evde fare kovalamak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sorunlarından arınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinde başarılı olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında evde fare kovalamak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Kahve falında evden fare kovalamak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında evde fare kovalamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek kafasının rahat edeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük fare kovalamak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine işaret eder.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare kovalamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare kovaladığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, afiyette ve keyifte olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir