AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi kovaladığını görmek

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında fareyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında fare görüp kovalamak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, korkularının yok olacağına delalet eder.

Kahve falında fare kovalamak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz fare kovalamak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında küçük fare kovalamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evden fare kovalamak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında evde fare kovalamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir