AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük el görmek

Kahve falında küçük el görmek

Kahve falında küçük el görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hastalıklarını yeneceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük el gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek çok para kazanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında küçük el görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri küçük görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulur.

Kahve falında küçük el çantası görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında küçük çanta görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, alim ve bilge insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ışıklar görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir