AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak bekarlar için güzel bir evliliğe, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun elini tutmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun elini tutmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği çocuğun elini tutmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir