AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızın elini tutmak

Kahve falında küçük kızın elini tutmak

Kahve falında küçük kızın elini tutmak çok önemli başarılar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak kötü günler geçireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın elini tutmak kötü gününden de geri duracağına, hayatın kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının elini tutmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir