AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir