AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çanta görmek

Kahve falında küçük çanta görmek

Kahve falında küçük çanta görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok başarılı olunacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çanta gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında küçük çanta almak yönlendireceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çanta görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında küçük el çantası görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinden küçük bir çanta hediye almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çanta takmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri çanta takmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir